Alanda!

Alanda! marketing en communicatie

Alanda! is een eenmansbureau voor advies en uitvoering binnen marketing- en communicatie. Alanda de Boer kan worden ingeschakeld voor uiteenlopende vraagstukken in verschillende branches.


Een frisse kijk!

Alanda! biedt een andere kijk met frisse ideeën over marketing, communicatie en mensen. De combinatie van een pragmatische aanpak, heldere communicatie en creativiteit maakt Alanda! een interessante partner om mee samen te werken.

Ik bruis van de creatieve ideeën om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen van jouw doelgroepen. Mijn handtekening: heldere teksten en mooie fotografie vormgegeven tot aansprekende communicatiemiddelen.

Een extra hand

Druk druk druk, de campagne is vertraagd, de website krijgt niet voldoende bezoekers, een collega gaat met (zwangerschaps)verlof of neemt plotsklaps zijn ontslag. Allemaal zaken die lichte vormen van stress kunnen veroorzaken.

Ik kan (tijdelijke) ondersteuning bieden met een frisse blik, een heldere aanpak en werkbare oplossingen. Op freelance basis, zowel vanuit mijn kantoor als intern binnen jouw bedrijf.

06 50265085


Alanda de Boer