Drijvende kracht achter Alanda! is Alanda de Boer (1972), adviseur marketing en communicatie, met ervaring bij diverse organisaties binnen verschillende branches, op meerdere niveaus. @AlandadeBoer volgen

Initiatiefrijk en creatief Ik ben graag vernieuwend bezig, draag nieuwe idee├źn aan of zet nieuwe middelen in of projecten op.

Een sterk analytisch vermogen Ik bekijk onderwerpen grondig en trek ze in breder perspectief. Daarbij stijg ik graag een stukje boven de materie uit om het in context te plaatsen. Ook zal ik niet snel iets zomaar als vanzelfsprekend aannemen. Mijn adviezen zijn bij voorkeur gebaseerd op cijfers en feiten.

Pragmatisch en resultaatgericht Ik draag oplossingen aan die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Persoonlijke en klantgericht Afhankelijk van de wensen en behoeften zoek ik naar oplossingen die passen bij de organisatie. Ik geloof in een persoonlijke benadering, in open en eerlijke communicatie en een ontspannen sfeer.

Flexibel Zowel in denken als in doen pas ik me aan de cultuur en gewoonten van uw organisatie aan. Ik ben flexibel en loyaal, net als uw vaste medewerkers.